Varaa huone

Raahen Hovin tarina

Arvojamme ovat inhimillisyys, paikallisuus, ekologisuus ja perhearvot.

Tarinamme alkoi vuonna 1998, kun Raaheen perustettiin hotelli tarjoamaan ravintola-, majoitus- ja kokouspalveluja Raahen seutukuntaan.

Olemme perheyritys, sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta myös niin, että työntekijät ovat osa Hovi-perhettä.

Tarina

Raahen Hovin tarina alkoi vuonna 1998, kun Raaheen perustettiin hotelli tarjoamaan ravintola-, majoitus- ja kokouspalveluja Raahen seutukuntaan. Raahen Hovin 20-vuotisjuhlia vietettiin marraskuussa 2018 juhlatunnelmissa, missäs muualla kuin juuri uusitussa upeassa Brahe-kabinetissa. 

Raahen Hovin perusti aikanaan Hans Wohlrab, jolla on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura hotellibisneksessä. Eläkepäivien koittaessa hotellin uusi johtaja löytyikin yllättäen varsin läheltä, sillä puikkoihin tuli puolison poika Kari Haataja. Näin ravintola-hotellissa vallinnut perheyritysmäinen tunnelma konkretisoitui myös tältä osin. Kari on luotsannut Raahen Hovia 2010-luvulla monien muutosten läpi, sillä hotelli on laajentunut pariinkin otteeseen vastaamaan paremmin kasvanutta kysyntää.

Laajentumisista huolimatta Raahen Hovi on onnistunut säilyttämään lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Nykyisin hotelli palvelee jo kolmessa korttelissa, jotka on nimetty Hoville ominaiseen tapaan Herttuaksi, Paroniksi ja Ritariksi.

Raahen Hovi ulkoa

Hovi-perhe

Raahen Hovin arvomaailma nojaa henkilöstöön, perheyrittäjyyteen ja asiakkaisiin. Henkilöstö on Raahen Hovin tärkein voimavara ja tällä hetkellä Raahen Hovi työllistää yli 20 henkilöä. Me haluamme Raahen Hovissa olla hyvä ja haluttu työnantaja. Olemme perheyritys, sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta myös niin, että työntekijät ovat osa Hovi-perhettä.
 

Raahen Hovin Hovi-perhe

Arvot

Arvojamme ovat inhimillisyys, paikallisuus, ekologisuus ja perhearvot. Arvomme näkyvät arjessa muun muassa siinä, että arvostamme aidosti työntekijöitämme, lajittelemme jätteet ja pyrimme vähentämään hävikkiä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että olemme Raahen ja seutukunnan merkittävin, paras sekä arvostetuin hotelli ja ravintola. Haluamme olla mukana kaikissa elämäsi hetkissä.

Raahen Hovi arvot