Kokouspalvelut

Raahen Hovin kokoustilat ja -palvelut

Brahe-kabinetti tarjoaa puitteet erilaisiin kokous- ja koulutustilaisuuksiin suuremmillekin ryhmille.

Tilavuokra on 1–4 h 50€ ja yli 4 h 100€. Tilan varustukseen kuuluu asianmukaiset Av-välineet sekä langaton internet. Kalustus on muunneltavissa erilaisiin pöytämalleihin. 

Päärakennuksen alakerrasta, ravintolan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Narri-kabinetti, jossa on kokoustilat jopa 60 henkilölle ja langaton internet. Myös Narri-kabinetti on varustettu nykyaikaisilla AV-laitteilla. 

Viidelle hengelle mitoitettu Pikku Paroni -kabinetti tarjoaa hyvät puitteet tehokkaaseen pienen tiimin kokoustamiseen. 

Saunakabinetti sopii niin rentoon illanviettoon kuin virallisempaan kokoustamiseen. 

Kokoustarjoilut kaikkiin tiloihin voit tilata varauksen yhteydessä. 

Raahen Hovin saunakabinetti

Viihtyisä saunaosastomme on varattavissa yksityiskäyttöön, enintään 15 hengen ryhmälle. Tila soveltuu niin seurustelukäyttöön kuin kokoustilaksi. Kokoustilan neuvottelupöytä sopii kahdeksalle hengelle, tilassa myös sohvaryhmä ja nojatuoleja. Maksutta käytössä on myös wifi, HDMI-liitännällä oleva tv, fläppitaulu ja kokousvesi.

Saunatilan vuokra on 145 € ja saunavuoro kestää aina kello 23:30 saakka.

Valitse mieleisesi tarjoilu herkullisesta saunamenusta. Kabinetissa on myös virvokekaappi, jonka sisältö tilataan etukäteen. 

Raahen Hovin Pikku-Paroni-kabinetti

Pikku-Paroni sopii hyvin pienen porukan palaveeraamiseen ja kokoontumiseen! 2–5 hengelle soveltuvasta tilasta löytyy tv, fläppitaulu ja jääkaappi, jossa tarjolla kokousvesi. 

Raahen Hovin Brahe-kabinetti

Brahe-kabinetti sopii ihanteellisesti isomman porukan kokoustamiseen, juhliin, workshoppeihin, teematilaisuuksiin, cocktail-tilaisuuksiin, pieniin näyttelyihin tai muuhun ajanviettoon! Jopa 50 hengelle soveltuva tilan kalustus ja pöytäjärjestys ovat muunneltavissa tarpeen mukaan. 

Tilasta löytyy ilmainen wifi, videotykki, valkokangas, av-järjestelmä, fläppitaulu. Myös kokosvesi kuuluu tilan vuokraan. Muut tarjoilut hoituvat myös näppärästi ihan toiveiden mukaisesti!

Raahen Hovin Narri-kabinetti

Ravintolan välittömässä yhteydessä sijaitseva Narri-kabinetti sopii ihanteellisesti koulutustilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikkapa cocktail-tilaisuuksiin. Tilasta löytyy maksuton wifi, videotykki, valkokangas, mikrofoni, av-järjestelmä, fläppitaulu ja kokousvesi. Myös tarjoilut hoituvat sujuvasti suoraan kabinettiin.  

Raahen Hovi – elämäsi hetkiin!

Raahen Hovi​
Kirkkokatu 28, FI-92100 Raahe, FINLAND
info@raahenhovi.fi  |  +358 10 277 4550

Facebook  |  Instagram