24.11.2021

Meillä viihdyt turvallisin mielin / Koronainfo

Asiakkaamme, meillä voit syödä jatkossakin huoletta! Ravintolassamme on virallisen ohjeistuksen mukaan käytössä 75% kapasiteetti ja koronapassi on käytössä iltaisin klo 17 jälkeen. Henkilökuntamme huolehtii tilojen siisteydestä ja meillä on tilaa istua väljästi. Tule meille siis turvallisin mielin.

Uudet ravintolarajoitukset astuvat voimaan myös meillä Hovilla. Koronapassi on käytössä su 28.11. alkaen joka päivä klo 17.00 jälkeen. Näin varmistamme turvalliset olosuhteet asiakkaillemme ja henkilökunnallemme. Rajoitusten asettaminen mahdollistaa meille toimintamme jatkumisen myös anniskelun osalta mahdollisimman normaalina.

Olemme iloisia, että koronapassi on otettu alueellamme myönteisesti vastaan ja sen käyttö on sujunut hyvässä yhteistyössä. Toivomme siis myös teiltä, hyvät asiakkaat, yhteisymmärrystä vallitsevaa tilannetta kohtaan. Näytäthän siis meille tullessasi todistuksen koronarokotteestasi, tuoreesta negatiivisesta testituloksesta tai sairastetusta taudista. Näin voimme jatkossakin viettää mukavia ja herkullisia hetkiä yhdessä!

Ravintolassamme on virallisen ohjeistuksen mukaan käytössä 75 % kapasiteetti ja henkilökuntamme pitää tämän seurannasta tiukasti huolta. Ja kuten tähänkin asti, pidämme pinnat puhtaana, huolehdimme käsihygieniasta ja jatkamme tehostettua siivousta.

Väljässä ravintolasalissamme voit ruokailla koronaturvallisesti ja säilyttää vaivatta turvavälit muihin ruokailijoihin.

Tervetuloa siis erittäin lämpimästi ja turvallisesti meille – hyvän ruuan pariin. Pidetään huolta toisistamme! ????