Ajankohtaista

Raahen Hovissa tapahtuu paljon ja monessa paikassa yhtä aikaa. Seuraa elämäämme täältä!

Hovin kuumat pannut

Talvi tuli ja pakkanen paukkuu – nyt Hovista kuumat pannut! Terästetyt kuumat juomat pannussa pöytään ja päälle kermavaahtoa ihan oman maun mukaan.

Meillä viihdyt turvallisin mielin / Koronainfo

Asiakkaamme, meillä voit syödä jatkossakin huoletta! Ravintolassamme on virallisen ohjeistuksen mukaan käytössä 75% kapasiteetti ja koronapassi on käytössä iltaisin klo 17 jälkeen. Henkilökuntamme…

Joululounaspäivät ja Koko kansan pikkujoulut

Tule viettämään kanssamme Koko kansan pikkujoulupäivää ja nauttimaan jouluaamiaista 18.12. Riisipuuroa, glögiä, pipareita... ja tietysti upeita kokkiemme luomia jouluherkkuja! Vielä ehdit myös…

Pikkujoulut Hovissa

Arvaatteko mitä? Alkaa olla jo aika varailla pikkujouluja! Kausi alkaa jo lokakuussa, joten parhaat päivät varataan nopeasti. Tutustu tiloihimme ja tarjoiluihimme.

Bistron Platterit

Bistron listalla kaksi jaettavaa Platter -makuelämystä!

Matkusta Raaheen – nappaa meidän vinkit tekemiseen Raahessa

Kyllä kelpaa raahelaisen – ja Raaheen matkustavan! Tässäpä ideoita tekemiseen niin kulttuurinnälkäiselle, ulkoilusta kiinnostuneelle kuin koko perheellä matkaavalle.

Bistro avoinna!

Bistro on avoinna. Katso aukioloajat ja tule herkuttelemaan!

Nuuppaako kuuppa? Nappaa kahvi!

Mikä piristäisikään päivää paremmin, kuin kierros korttelin ympäri ja take away -kuppi hyvää kahvia!

Lahjakortit

Lahjakortti – ehdottomasti yksi maailman parhaista (ja helpoimmista) lahjoista! Hae meiltä lahjakortti haluamallasi summalla tai valitse valmiista paketeista sopivin.

Mobiiliavain

Käytössämme on uudenuusi mobiiliavainjärjestelmä, joka mahdollistaa huoneen avauksen mobiililaitteella etkä tarvitse erillistä avainkorttia.

Ruokahävikki kuriin

Pakkaamme lounaalta yli jääneet ruoat kotipaketteihin ja ilmoitamme annoksista ResQ-sovelluksesta. Ota Hovi seurantaan ja nappaa itsellesi edulliset eväät!